Werzalit Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Werzalit Tabla, Werzalit Masa

Werzalit Nedir?

Werzalit, yongalanmış odunların ince talaş haline getirilerek tutkal ve kimyevi maddelerle karıştırılıp, yüksek basınç ve sıcaklıkta şekil verilerek, dekor kağıtları ile yüzeylerinin kaplanması suretiyle üretilen özel bir malzemedir.

Werzalit ürünleri, diğer yonga levhalar gibi plakalar halinde üretilmez; preslerden tamamen bitmiş malzeme olarak çıkar. Bu üretim yöntemi werzaliti, diğer yonga levhalardan farklı kılar. Üretim aşamasında talaşın içine karıştırılan özel kimyevi maddeler, Werzalit ürünlerini çürüme, böceklenme ve küflenmeye karşı korur. Bu özellikler sayesinde Werzalit masalar, nemden ve iklim şartlarından etkilenmeyen dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzeme haline gelir.Werzalit ürünleri, ince yapısına rağmen son derece sağlam ve dayanıklıdır. Estetik tasarımlarıyla dikkat çekerken aynı zamanda fonksiyonellik ve uzun ömür vaat eder. Mekanlarınıza şıklık katmanın ve güvenilir bir mobilya tercihi yapmanın en doğru yolu, teknolojinin estetikle buluştuğu Werzalit masaları tercih etmekten geçer. Günümüzde mobilya sektörü, hem estetik açıdan çekici hem de dayanıklı ürünler arayışında olan insanlar için birçok seçenek sunmaktadır. Bu seçenekler arasında öne çıkan Werzalit masalar, estetik tasarımları, dayanıklılıkları ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Werzalit Özellikleri Nelerdir?

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilir ve dış etkilere karşı dayanıklıdır. Güneş ışığı, yağmur ve diğer hava koşulları masaların formunu ve rengini bozmaz. Bu dayanıklılık, masaların uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Ayrıca kaplama, vernik, cila, gerektirmez bu yönden ekonomiktir.

Bakımı Nasıl Olmalıdır ?

Werzalit masa hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca, kolay temizlenebilir yüzeyleri sayesinde günlük bakım işlemleri son derece basittir. Leke tutmaz, sıvı dökülmeleri kolayca temizlenebilir, bu da masaların uzun süre temiz ve kullanışlı kalmasını sağlar.

Werzalit’in Kullanımı 

Werzalit’in masa dışında kullanım alanları da vardır. Oturma bakları, okul sıraları, sandalyeler, bahçe çitleri, duvar kaplamaları gibi birçok alanda kullanıma uygundur.

Geri Dönüştürülebilir Malzeme

Werzalit masalar , geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilir. Doğaya duyarlı bir seçenek olmaları , çevre bilinci olan kullanıcılar için önemli bir avantajdır. Bu şekilde hem şık bir mobilya parçasına sahip olabilir hem de doğal kaynakları koruma yolunda bir adım atabilirsiniz.

Etiketler: Werzalit Tabla, Werzalit Tabla Özellikleri
Kasım 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR