Compact Tabla Nedir? Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Compact Tabla, Compact Masa

 

COMPACT LAMİNAT NEDİR?

Kompakt laminat, yüksek basınç altında preslenmiş kağıt lifleri ve reçinelerin özel bir işlemle sıkıştırılmasıyla oluşturulan malzemedir. Kompakt laminat masalar, bu malzemenin avantajlarıyla sağlam ve dayanıklı bir üründür.

COMPACT LAMİNANT MASA TERCİHİ YAPARKEN BİLMEMİZ GEREKENLER?

 

Günümüzde yaşam alanlarımızın daha verimli ve işlevsel olma ihtiyacı artıyor. Modern yaşamın gereksinimi doğrultusunda da mobilya tasarımı sürekli olarak değişiyor. Hem görünüş hem de dayanıklılık açısından tatmin edici bir seçenek arıyorsanız, kompakt laminat masalar, zarif görünümüyle hem iç hem de dış mekanınıza farklı bir hava katarken, sağlam yapısıyla yıllarca sizlere eşlik eder.

Compact laminant masalar farklı renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Alanınızın dekorasyonuyla uyumlu bir renk ve desen seçimi yaparak mekanınıza estetik bir katkı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda masa boyutunu seçerken kullanım alanınıza göre seçmelisiniz. Kare, dikdörtgen, yuvarlak gibi kompact masalar tercihleriniz arasında olabilir. Yuvarlak masaları evinizin her alanında rahatça kullanabilirsiniz. Kare ve dikdörtgen masalar genelde yemek masaları olarak kullanılır. Fakat cafelerde keyifli sohbetler edebileceğiniz alanlar yaratmak için de kare masaları kullanabilirsiniz. Kendi beğeninize göre tabla inceliği, kalınlığı ve şeklini 12MM, 24MM, 36MM, KUTU, GAMA  gibi seçeneklerden size uygun olanı seçebilirsiniz.

COMPACT LAMİNANT MASA KULLANIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Kompact laminant masalar dayanıklı ürünlerdir. Sıvı dökülmelere ve darbelere karşı dirençlidir. Günlük kullanımlarınız da rahatlıkla temizlenebilir. Bunun dışında montaj talimatlarına dikkat ederek masanın montajını yapmanızda fayda var. Taşırken ise yanlarından değil alt tarafından kaldırmak daha güvenli olacaktır.

COMPACT MASALARIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMI NASIL OLMALIDIR? MASAMIZI NASIL KORURUZ?

Sert temizlik malzemesi ve aşındırıcı kimyasallar kullanmak ürün renk ve deseninde açılmalara sebep olacaktır. Sünger yardımıyla hafifçe temizlenmelidir . Compact laminant masalar, gözenekli yapılara sahip değildir. Kolay leke tutmaz. Fakat sıvı ile temasında hemen silmeniz masada leke tutmasına engel olacaktır. Compact masalar dayanıklı masa türlerinden olduğu için kullanımına dikkat edildikten sonra yıllarca kullanabileceğiniz ürünler arasında yer alır.

Evinizin veya işyerinizin atmosferini güzelleştirmek ve fonksiyonelliğini arttırmak için bu masaları tercih ederek. Yıllar boyu kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

 

Etiketler: Compact Tabla, Tabla Temizliği , Uzun Ömürlü Tabla
Ekim 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR